Mirka Muukkonen Turun Vasemmistoliiton pormestariehdokkaaksi

Perjantai 5.3.2021 klo 19:16


Turun Vasemmistoliiton kunnallistoimikunta valitsi Mirka Muukkosen Vasemmistoliiton pormestariehdokkaaksi. Muukkonen sai äänestyksessä 9 ääntä, vastaehdokkaina olleet Turja Lehtonen sai 2 ääntä ja Jari Suominen sai 0 ääntä (tyhjiä 6). 


Koen merkittäväksi päästä osallistumaan julkiseen keskusteluun pormestariehdokkaana, ja tuomaan esille puolueemme hienoja tavoitteita, jotka vaikuttavat turkulaisten arkeen”, toteaa pormestariehdokas Mirka Muukkonen.


“Haluan olla kehittämässä kotikaupunkiamme ja tekemässä tulevaisuuteen katsovia investointeja. Haluan Turkumme olevan kaikille, ei vain harvoille”, pormestariehdokas visioi.


“Mirka on kokenut kuntapäättäjä ja puoluevaikuttaja, jolla on valmiiksi tunnettuutta ja kannatusta turkulaisten keskuudessa. Hän on erinomainen henkilö edustamaan Vasemmistoliittoa tärkeissä pormestarikeskusteluissa”, sanoo Turun Vasemmistoliiton vt. puheenjohtaja Joonas Jormalainen.

Turun Vasemmistoliitto lähtee kuntavaaleihin täydellä sadan ehdokkaan listalla ja tavoittelee kannatuksen ja valtuustopaikkojen lisäämistä.Lisätietoja:

Joonas Jormalainen
Turun Vasemmistoliiton vt. puheenjohtaja
puh. 040 5665 439


Mirka Muukkonen
Turun Vasemmistoliiton pormestariehdokas
puh. 045 1144 099


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini