Risto Rinne valittiin Turun Vasemmistoliiton puheenjohtajaksi

Torstai 25.3.2021 klo 21:36


Turun Vasemmistoliiton kevätkokous valitsi kunnallisjärjestön uudeksi puheenjohtajaksi Risto Rinteen. Rinne voitti Taimi Räsäsen äänestyksessä lukemin 40 - 33 (1 tyhjä). 

”Kuluva kevät ja syksy tulevat olemaan poliittisesti rankkaa aikaa. Kuntavaalien menestyksekäs hoitaminen siten, että saavuttaisimme entistäkin tukevamman paikan Turun valtuustossa. Pyrimme kääntämään kaupungin poliittisen linjan Kokoomuksen johtamasta oikeistolinjasta punavihreään yhteisrintamaan. Haluamme neuvotella hyvän ja oikeudenmukaisen pormestarisopimuksen, joka ottaa tavalliset kaupunkilaiset ja heidän tarpeensa ja palvelunsa vakavasti huomioon.  Turun Vasemmisto tulee olemaan aiempaakin vahvempi voimatekijä”, toteaa uusi puheenjohtaja Risto Rinne.

Risto Rinne on koulutuspolitiikan professori Turun yliopistosta, joka on toiminut kasvatustieteiden laitoksen johtajana ja tiedekunnan ensimmäisenä varadekaanina. Hänellä on pitkä kokemus luottamustoimista puolueessa; Rinne on toiminut mm. Turun Vasemmistoliiton kunnallistoimikunnassa toistakymmentä vuotta, Varsinais-Suomen Vasemmistoliiton hallituksessa kolme vuotta ja oman yhdistyksensä Koulutuspoliittisen Vasemmisto ry:n puheenjohtajana yli kymmenen vuotta. Rinne on paljasjalkainen turkulainen, sekä aviomies, isä ja isoisä.


Lisätietoja:
Risto Rinne
Turun Vasemmistoliiton puheenjohtaja
puh. 040 724 8911

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini