Hae Turun Vasemmistoliiton kuntavaaliohjelmatyöryhmiin!

Perjantai 24.1.2020 klo 11:47


Kevään 2021 kuntavaaleihin valmistautuminen on jo hyvässä vauhdissa. Turun Vasemmistoliiton kuntavaaliohjelman rakentaminen kaudelle 2021-2025 alkaa näillä hetkillä, ja nyt etsimme henkilöitä tekemään ohjelmaa kanssamme.

Toivomme, että vaalityöryhmiin löytävät tiensä niin kokeneet toimijat kuin tuoreemmatkin tekijät. Vaalityöryhmiin toivotaan ilmoittautumisia to 6.2. klo 8 mennessä.

 

Perustamme neljä työryhmää:

 

Sote-työryhmä
Työryhmän toimenkuvaan kuuluu valmistella sosiaali- ja terveyspuolen asioita, joihin liittyvät mm. ikäihmisten hyvinvointi, mielenterveyspalvelut ja terveydenhuolto. 

 

Kaupunkiympäristö-työryhmä
Työryhmän toimenkuvaan kuuluu valmistella mm. kaupungin maankäyttöön, liikenteeseen, rakennettuun ympäristöön ja ympäristönsuojeluun liittyviä linjauksia.

 

Koulutus-työryhmä
Työryhmän toimenkuvaan kuvaan kuuluu valmistella koulutukseen ja varhaiskasvatukseen liittyviä linjauksia.

 

Vapaa-aika -työryhmä
Työryhmän tehtävänantoon kuuluu valmistella mm. kulttuurin saran, nuorisopuolen sekä liikuntatoimen asioita, jotka liittyvät esim. nuorisotiloihin, kaupungin tarjoamiin kulttuuripalveluihin ja liikuntamahdollisuuksiin.

 

 

Näin ilmoittaudut mukaan:

 

  • Jos haluat lähteä mukaan rakentamaan Turun Vasemmistoliiton vaaliohjelmaa, ilmoita kiinnostuksestasi kunnallissihteeri Lauri Simolalle sähköpostitse (turunvasemmistoliitto@outlook.com). Kirjoita sähköpostin otsikkokenttään ”KUNTAVAALIOHJELMA”.

 

  • Kerro viestissäsi, mihin vaaliohjelmaryhmään haluat osallistua. Perustele lyhyesti, miksi haluat kyseiseen työryhmään.

 

  • Ilmoita myös, jos haluat toimia vaaliohjelmatyöryhmän vetäjänä. Perustele lyhyesti, miksi haluat ryhmän vetäjäksi.

 

  • Ilmoittaudu to 6.2. klo 8 mennessä.

 

  • Kunnallistoimikunta asettaa työryhmän kokouksessaan to 13.2.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini